۱۳۹۶ مرداد ۲۶, پنجشنبه

ایران نمایشگاه قتل عام ۶۷در پاریس-بروکسل -پیام مریم رجوی



در بزرگداشت 30000زندانی سیاسی قتل‌عام شده در سال 67 به فرمان خمینی و هم‌چنین در همبستگی با زندانیان اعتصابی در زندان گوهردشت کرج، یک نمایشگاه یادبود در کلوپ خبرنگاران در ساختمان رزیدنس پلاس شهر بروکسل پایتخت بلژیک برگزار شد.در این نمایشگاه دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بین‌المللی در جستجوی عدالت، پروفسور اریک داوید کارشناس برجسته حقوق بین‌المللی و خانم جولی وارد نماینده پارلمان اروپا از انگلستان از قسمتهای مختلف این نمایشگاه بازدید کردند.



نمایشگاه یادبود شهیدان قتل عام ۶۷ با حضور شخصیتهای سیاسی و مدافعان حقوق بشر در شهرداری منطقه ۲پاریس
در دومین روز نمایشگاه یادبود قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷ در بعد از ظهر پنجشنبه در شهرداری منطقه ۲ پاریس، شماری از شهرداران فرانسوی، و شخصیتهای سیاسی و همچنین گروههایی از شهروندان فرانسوی قسمتهای مختلف این نمایشگاه را بازدید و دفتر یادبود شهیدان قتل عام ۶۷ را امضاء کردند.
 ابتدا پیام رئیس جمهور برگزیده مقاومت، خانم مریم رجوی به شرکت کنندگان پخش شد
ایران-پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷ در شهرداری منطقه یک پاریس
ایران-پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷ در شهرداری منطقه یک پاریس
ایران-پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷ در شهرداری منطقه یک پاریس
ایران-پیام مریم رجوی به شرکت کنندگان در نمایشگاه قتل عام ۶۷ در شهرداری منطقه یک پاریس
روز پنجشنبه در پاریس نمایشگاهی برگزار گردید 
خانم مریم رجوی در این رابطه پیامی برای  شرکت کنندگان ارسال کرد
قسمتی از پیام:
 آن روز اگر در مقابل قتل عام سکوت نشده بود، امروز آخوندها سوریه را در گرداب خون فرو نبرده بودند.
خوشبختانه از سال گذشته، جنبش دادخواهی قتل‌عام‌شدگان در ایران، گسترش یافته. امروز حتی جوانانی در میهن ما به دادخواهی شهیدان برخاسته‌اند كه بعد از قتل عام بدنیا آمده‌اند.
مردم ایران خواهان پاسخگویی و خاتمه‌‌دادن به مصونیت مسئولان قتل عام از مجازات هستند. این به اصلی‌ترین مطالبه سیاسی مردم ایران از رژیم آخوندی تبدیل شده است.
در جریان جنبش دادخواهی، اطلاعات جدیدی درباره این کشتار به‌دست آمد. از جمله شمار زیادی نام‌های شهیدان. هم چنین نشانی تعداد زیادی از گورهای جمعی که آخوندها پنهان نگاه داشته بودند. مردم ایران خواهان پاسخگویی و خاتمه‌دادن به مصونیت مسئولان قتل عام از مجازات هستند.
جنبش دادخواهی توانست در داخل ایران آخوندها را در تنگنای سختی بگذارد. خامنه‌ای می‌خواست یک عضو کمیسیون مرگ در قتل عام ۶۷ را رئیس جمهور رژیم کند، اما جنبش دادخواهی در جامعه ایران او را به‌شکست کشاند.
با این‌حال آخوندها از هر دو جناح نمی‌توانند و نمی‌خواهند از قتل‌عام فاصله بگیرند. روحانی رئیس جمهور آخوندها در چهار سال گذشته، یکی از مهم‌ترین مسئولان قتل‌عام ۶۷، یعنی مصطفی پورمحمدی را به‌عنوان وزیر دادگستری درکابینه خود داشت. او تصمیم گرفته در چهار سال دوم یک وزیر دادگستری جدید معرفی کند. اما وزیر جدید نیز یکی دیگر از مجریان قتل‌عام به‌نام آوایی است که اتحادیه اروپا، قبلا او را در لیست ناقضان حقوق بشر معرفی کرده است. کابینه روحانی امنیتی‌ترین کابینه رژیم آخوندهاست. چند تن از بالاترین مقام‌های وزارت اطلاعات وزرای او هستند.
ما از کمیسر عالی حقوق‌بشر خواسته‌ایم یک کمیسیون مستقل تحقیق در مورد قتل‌عام سال ۶۷ تشکیل دهد. 
شورای امنیت ملل‌متحد باید با تشكیل یك دادگاه ویژه، یا ارجاع موضوع به دادگاه جنایی بین‌المللی، ترتیبات محاکمه سران این رژیم را فراهم کند.
من از همه دولت‌ها می‌خواهم که روابط و معاملات خود با استبداد مذهبی حاکم بر ایران را به‌توقف اعدام و شکنجه مشروط کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر